ASICS Feel the Difference Tour bij Van den Berg Sport

ASICS banner

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van alle hardlopers mogelijk op verkeerde schoenen loopt. 62% hiervan heeft nooit advies gekregen.

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Middels de ASICS Feel the Difference Tour bij jou in de buurt willen we hardlopers helpen aan het juiste schoenadvies. Dit doen we door middel van een professionele loopanalyse en goed advies vanuit onze expertise als nummer 1 hardloopmerk van Europa.

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

Met de Feel the Difference Tour maken hardlopers in Nederland kennis met ASICS en Van den Berg Sport als deskundigen op het gebied van hardloopschoenen.

De afspraken gaan op basis van inschrijving en inloop. Een loopanalyse afspraak duurt ongeveer 20 minuten. Schrijf je nu in voor een gratis loopanalyse en ontvang bij aankoop van een paar schoenen ook nog een goodybag t.w.v. €40,00!

Inschrijven is niet verplicht, maar er zijn maar beperkte vrije inloop plekken. Inschrijven doe je hier.

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong