De Wandelvierdaagse bij Van den Berg Sport

banner wandelschoenopmaat.nl

Die vakantie die u gepland had kan dan misschien niet doorgaan, maar lekker buiten wandelen kan gelukkig nog wel. Sterker nog, deze week kwam op NOS.nl voorbij dat we volgens een groot aantal experts écht moeten letten op onze gezondheid, juist in deze tijd. Het is altijd goed om in beweging te blijven, de corona-kilo’s tegen te gaan en te werken aan uw fitheid en gezondheid.

Zorg wel voor de juiste schoenen

Daarbij is het wel belangrijk om te zorgen voor goede schoenen die u de juiste ondersteuning bieden. Anders kan wandelen pijnlijk worden, en dat is het laatste dat we willen. Om gezond wandelen extra te stimuleren organiseren we van 18 tot en met 21 november een speciale Wandelvierdaagse Actie.

Wat houdt de Van den Berg Wandelvierdaagse in?

  • Woensdag 18 t/m zaterdag 21 november 2020
  • Voetanalyse door onze sportpodoloog (t.w.v. €50)
  • Gratis schoenadvies op maat
  • Bij aankoop van wandelschoenen gratis Lowa wandelsokken (t.w.v. €20)

Let op: het is nodig om uw voetanalyse in te plannen tijdens deze 4 dagen. Er is beperkt plek dus ga snel naar onze online kalender en reserveer een gratis afspraak met onze sportpodoloog zodat u zeker weet dat er nog een plekje voor u is!

 

Pijnloos wandelen voor iedereen!

Bij Van den Berg zijn we al jarenlang bezig om onze klanten te adviseren en te voorzien van de allerbeste wandelschoenen. Iedereen is anders, en elke voet heeft weer behoefte aan een ander soort ondersteuning. Daarom nemen we graag de tijd om uw voeten te meten en samen te kijken naar de best mogelijke oplossing. Zodat u pijnloos heerlijk kunt wandelen!

Boek hier uw afspraak met de sportpodoloog tijdens de Van den Berg Wandelvierdaagse.

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?