Training Hanwag

Training Hanwag podoloog

Afgelopen week hebben we een in-house training gehad van Hanwag. Hanwag is het hoogwaardige kwaliteitsmerk onder de wandelschoenen en is vanaf dit seizoen de perfecte aanvulling op onze wandelschoenen collectie. Hanwag werkt met verschillende leestvormen waardoor voor iedere voet een geschikte wandelschoen aanwezig is.

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Hanwag staat met name bekend om hallux valgus schoenen. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment. Ben je benieuwd naar deze mooie producten? Kom bij ons langs of maak een afspraak voor een voetanalyse en wij bieden jou een wandelschoen op maat! 

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

Over Hanwag

Hanwag produceert al 100 jaar schoenen vanuit Vierkirchen, in de buurt van München. Ze richten zich op berg-en trekkingschoenen van hoge kwaliteit, ambachtelijke perfectie en voortdurende innovatie. De naam van het merk ontstond uit de afkorting van de naam van de grondlegger van de firma: Hans Wagner. Hanwag hecht zeer veel waarde aan pasvorm, afwerking en levensduur. Daarom worden tot heden alle modellen -van multifunctionele technische alpiene schoenen- op authentieke maakwijze vervaardigd.

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong