Training Meindl

Meindl wandelschoenen

De ontwikkelingen staan niet stil bij ons in de winkel! In samenwerking met o.a. Meindl hebben wij een wandelschoenen collectie opgebouwd voor alle voorkomende voettypes. Ook hebben we een uitgebreide training genoten om ervoor te kunnen zorgen dat uw nieuwe Meindl schoenen als gegoten zitten!

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Meindl is een oud familiebedrijf die hoogwaardige wandelschoenen fabriceert. Verschillende materialen, bouwwijze en hun eigenschappen kwamen hierbij aan bod. De slogan van Meindl is “Welke SCHOEN voor welk DOEL”. Meindl is ook de bedenker van het wandelschoen categorieënsysteem. Uit onderzoek blijkt nog steeds dat veel mensen op schoenen wandelen die niet bij hun activiteit passen. Ze zijn of te stug en te zwaar of ze zijn te flexibel en te licht.

Aan ons dus de uitdaging om voor iedere persoon de juiste schoen bij zijn belastingen activiteit te adviseren.

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong