Wij bieden iets nieuws: Wandelschoenen op maat!

Tecnica Force

Het merk Tecnica brengt de eerste warmte vervormbare wandel- en bergschoen op de markt. De belangrijkste delen van de schoen, hiel en voetboog, bestaan uit thermoplasten. Deze thermoplasten verwarmen we en vormen deze onder druk naar de voet van de klant. Ook de inlegzool is volledig warmte aanpasbaar. Na het fitten geeft deze een perfecte drukverdeling onder de voet en voetboog.

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

(Tekst gaat verder onder de video)

Wandelschoenopmaat.nl - YouTube Video

Hoe werkt dat?

Het proces maakt gebruik van een gepatenteerd, speciaal ontworpen systeem dat de schoen verwarmt en comprimeert en zo in slechts 20 minuten volledig naar de voet vormt. Na dit proces zit de schoen perfect! En.. inlopen is overbodig.

Onze producten:

  1. Lage wandelschoenen met nylon bovenkant en Vibram zool €165,-
  2. Lage wandelschoenen met nylon Goretex en Vibram zool €195,-
  3. Hoge bergschoenen met leer Goretex en Vibram zool €265,-

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

Kom gauw naar de winkel of maak een afspraak voor deze ultieme beleving: Jouw wandelschoenen op maat!

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong