Tecnica wandelschoenen

Wist je dat wij Tecnica wandelschoenen op maat kunnen maken? Ja, letterlijk. Het Forge systeem is een baanbrekende techniek die dat mogelijk maakt. En zo is de Tecnica wandelschoen een toonbeeld van innovatie, comfort en functionaliteit.

Over Tecnica

Wist je dat Tecnica van oorsprong werkschoenen ontwierp? Het merk ontstond in 1960. Vlak onder de Dolomieten, in Giavera del Montello. De focus van het Italiaanse bedrijf verschoof algauw naar skischoenen. Dat leidde tot een internationale doorbraak.

De uitbreiding naar wandelschoenen kwam pas veel later. Toen Tecnica besloot om zijn technische kennis ook op dit type schoenen toe te passen. Het bleek een succes. Tecnica is inmiddels een gerespecteerd merk in de wandelschoenenmarkt. Het bedrijf nam ook andere merken over, te weten: Blizzard (skifabrikant), Nordica (skischoenen), en Rollerblade (inline skates).

Tecnica wandelschoenen op maat

Tecnica ontwikkelde wandelschoenen die bekend stonden om hun duurzaamheid, comfort en aanpasbare pasvorm. Dat laatste is uniek in de schoenenmarkt. Het Forge systeem is daarom revolutionair. Het is voorzien van de C.A.S-technologie. Om de schoen zit een thermoplastische kap. Dit materiaal reageert op temperatuur. Zo is het volledig aan te passen naar jouw voet. Een Tecnica wandelschoen op maat dus.

Maar dat is niet de enige technologische ontwikkeling. Andere wandelschoenen van Tecnica zijn voorzien van Gore-Tex materialen, Vibram buitenzolen en Ortholite binnenzolen. Het maakt Tecnica wandelschoenen een populaire keuze onder wandelaars.

Tecnica wandelschoenen voor elke wandelaar

Spreken de wandelschoenen van Tecnica jou aan? Het maakt niet uit hoe, waar en wanneer je het liefste wandelt. Tecnica heeft wandelschoenen voor elke wandelaar. Er zijn bijvoorbeeld:

  • Tecnica wandelschoenen voor dames
  • Tecnica wandelschoenen voor heren
  • Tecnica wandelschoenen laag
  • Tecnica wandelschoenen hoog

Elke Tecnica wandelschoen heeft een stijlvol design, robuuste constructie en uitstekend comfort. En ze zijn verrassend licht. Daardoor zijn Tecnica wandelschoenen geschikt voor allerlei buitenactiviteiten. Van stadswandeling tot trektocht. Met de wandelschoenen van Tecnica ben je verzekerd van een comfortabele aankomst.

Tecnica wandelschoenen voor dames en heren

Als het tenminste een schoen is die bij jou past. Dat is erg belangrijk, maar lastig om zelf te bepalen. Daar heb je specifieke kennis voor nodig, van bijvoorbeeld loophoudingen, voetproblemen en schoensoorten. Maar ook van de mannelijke en vrouwelijke anatomie.

Dat maakt namelijk uit. Vrouwen hebben over het algemeen een smalle, puntige voetvorm. Tecnica wandelschoenen voor dames sluiten daarop aan. Voeten van mannen zijn doorgaans iets breder. Tecnica wandelschoenen voor heren zijn dat ook.

Heb je geen idee welke (Tecnica) wandelschoen je moet kiezen? Dat hoeft ook niet. Gun jezelf een goed advies. Bij ons krijg je een volledige voetanalyse. Op basis daarvan zoeken onze experts een bijpassende schoen uit. Zo voorkom je een miskoop én kun je met meer plezier op pad. Plan vandaag nog een afspraak in!