Sidas 3 Feet zolen: dit zijn de voordelen volgens een sportpodoloog

Sidas 3 Feet zolen

In wandel- en hardloopschoenen zitten standaard zooltjes. Deze nemen vocht op, maar geven volgens sportpodoloog Gert van den Berg weinig ondersteuning. Wil je dat veranderen, wil je meer ondersteuning? Kies dan voor Sidas 3 Feet zolen. Dit zijn de voordelen.

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

De 3 Feet inlegzolen van Sidas ondersteunen de boog van je voeten en bieden demping aan alle soorten schoenen, zowel hardloopschoenen als wandelschoenen. De zolen van Sidas zijn geschikt voor outdoor wandelaars zonder specifieke klachten of voetafwijkingen. Deze zolen zijn er in drie verschillende hoogtes. Hoe hoger je voetboog, hoe meer de zool ondersteunt.

Je kunt kiezen uit drie verschillende hoogtes:

  • Lage voetboog: zolen met een lage boog zijn geschikt voor voeten met een lage boog
  • Medium voetboog: zolen met een gemiddelde boog zijn geschikt voor voor voeten met een gemiddelde boog
  • Hoge voetboog: zolen met een hoge boog zijn geschikt voor voeten met een hoge boog

(Tekst gaat verder onder de video)

Wandelschoenopmaat.nl - YouTube Video

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

Waarom kiezen voor Sidas 3 Feet zolen:

3 Feet zolen van het merk Sidas bieden niet alleen voordelen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Ze ondersteunen de boog van je voet en zorgen daardoor voor meer comfort. Bovendien bevatten de zolen gel. Dit zorgt voor demping. Het dragen van deze zolen heeft verschillende voordelen:

  • De zolen bevatten demping en bieden comfort;
  • De zolen stabiliseren je voeten en je lichaam;
  • De zolen verminderen pijnklachten aan gewrichten en spieren in je voeten.

Heb je voetproblemen? Of wil je gewoon graag meer comfort in je hardloop- of wandelschoenen? Dan zijn deze zolen perfect. Zeker in combinatie met goede wandelschoenen. In dit artikel vertellen we je precies waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuw paar. Heb je interesse in een podologische of een op maat gemaakte zool? Ook daarbij helpen we je graag.

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong