Wandelschoenopmaat is een VVV informatiepunt

Sindskort is Wandelschoenopmaat een officieel VVV servicepunt voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug. 

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Met de dorpen Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Maarn en Overberg, is de gemeente Utrechtse Heuvelrug een populaire bestemming voor natuurliefhebbers.

Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, met hun prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen. Wandel of fiets door de heuvelachtige bossen langs indrukwekkende kastelen, beleef de vele evenementen en attracties of laat je culinair verwennen in één van de leuke restaurants.

Onze winkel in Driebergen-Rijssenburg is nu ook een VVV informatiepunt. Dat betekent dat je bij ons volop informatie vindt over deze schitterende omgeving in het midden van het land. We hebben routekaarten, fietskaarten en wandelkaarten van alle plekjes op de Heuvelrug.

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

En wanneer je op zoek bent naar een mooie wandelroute, neem dan meteen even de tijd om je ideale wandelschoenen op maat aan te laten meten. Zo heb je pijnloos plezier van de mooiste wandelingen!

 

 

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong