Wandelvrouw en Wandelschoenopmaat slaan de handen inéén

Wandelvrouw en Wandelschoenopmaat slaan de handen inéén

Dat wij dol zijn op wandelen, dat mag bekend zijn. Met onze wandelschoenen op maat hopen we dat steeds meer mensen gaan genieten van gezond wandelen. En om mensen steeds meer mooie wandelervaringen te geven zullen we de komende jaren samen optrekken met Bregje, de vrouw achter de populaire website wandelvrouw.nl We vertellen je hier graag meer over onze samenwerking.

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

Van wandelen word je blij, het is gezellig, gezond en je komt op plekken waar je het bestaan niet van wist. Ik geniet ervan om mijn wandelervaringen te delen. Eerlijke en oprechte verhalen. Laat je hier inspireren door mijn belevenissen en de plekjes die ik al voor je heb bezocht. Ook voor wandeltips zit je hier goed.” Dat is hoe Bregje bezoekers op haar website verwelkomt.

Wij worden in elk geval erg enthousiast van de enorme hoeveelheid aan wandeltips die ze met haar lezers deelt. Of het nou gaat om wandelroute met bepaalde thema’s, routes voor alle provincies in Nederland, of schitterende wandelplekken in heel veel Europese landen, Bregje combineert een overzichtelijk aanbod met leuke en inspirerende verhalen. Daarnaast helpt ze een groeiende groep mensen om steeds gezonder en fitter te worden door te wandelen. Op haar andere website, wandelenafvallen.nl, deelt ze tips en biedt ze onder andere een 3 maanden lifestyle programma aan.

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

Met de samenwerking tussen wandelschoenopmaat.nl en wandelvrouw.nl hopen we onze klanten te inspireren tot het zelf opdoen van heel veel schitterende wandelervaringen.

Wij helpen je graag met het vinden en aanschaffen van je ideale wandelschoenen waar je heerlijk op kunt wandelen, en bij Bregje vind je volop inspiratie voor de moosite wandelervaringen.

 

 

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong