Dit is de winnaar van fotowedstrijd ‘Dorpen van Frankrijk’

Samenwerking Frankrijk Puur & wandelschoenopmaat.nl

De mooiste, grappigste, meest creatieve foto rondom het thema ‘Dorpen van Frankrijk’. Marije zond ‘m in naar Frankrijk Puur, daarmee won ze wandelschoenen op maat, inclusief voetanalyse van Gert, gecertificeerd sportpodoloog van wandelschoenenopmaat.nl t.w.v. € 300,-.

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

La vie est belle. Heel mooi voor Marije de Ruijter. Zij won een paar wandelschoenen die helemaal bij haar voeten en persoonlijke wensen past. Ze stuurde een foto in voor de fotowedstrijd ‘Dorpen van Frankrijk’, samen met meer dan 180 andere liefhebbers van Frankrijk.

“De kleuren, de koeien op de voorgrond, de glooiende heuvels van de Morvan, deze foto is bijna een schilderij. Saint Didier-sur-Arroux is waarschijnlijk geen toeristentrekker, maar typerend voor vele plattelandsdorpen in Frankrijk. Deze foto brengt ons direct terug naar relaxte roadtrips over Franse binnenweggetjes.”

Haar foto viel op tussen al die mooie plaatjes van Franse dorpen. Met als resultaat wandelschoenen op maat. En dat niet alleen, ze kreeg ook een voetanalyse van onze gecertificeerd sportpodoloog Gert.

Saint Didier-sur-Arroux, Bourgogne (Bron: Marije de Ruijter)

Wat doet een sportpodoloog?

Een podoloog is een specialist op het gebied van voet- en enkelproblemen. Podologen evalueren, diagnosticeren en behandelen verschillende aandoeningen van de voeten, enkels en onderbenen, zoals platvoeten, hielspoor, ingegroeide teennagels, achillespeesontsteking en meer.

Podologen zijn getraind om afwijkingen in de voetstructuur en -functie te identificeren en om individueel aangepaste behandelplannen te ontwikkelen, waaronder het voorschrijven van orthopedische hulpmiddelen, zoals schoenzolen, en het uitvoeren van therapieën, zoals massage, stretching en fysiotherapie.

Podologen werken vaak samen met andere zorgverleners, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en orthopedische chirurgen, om hun patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Het voordeel van een uitgebreide voetanalyse is je dat daarmee de kans op voetklachten en blessures verkleint.

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

Over Frankrijk Puur

Met de tips van Frankrijk Puur kom je op verrassende plekken. De mooiste ontdekkingen verzamelden ze in twee boeken: Frankrijk Puur Roadtrips en Wandelen in Frankrijk. Met deze boeken heb je jarenlange inspiratie voor mooie reizen door Frankrijk. Bon Voyage! 

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong