6 voordelen van de nieuwe Tecnica Forge 2.0 GTX wandelschoen

Ben jij op zoek naar goede, maar ook gave wandelschoenen? Dan is de nieuwe Tecnica Forge 2.0 GTX wandelschoen iets voor jou! We zetten de voordelen op een rijtje.

Bij Wandelschoenopmaat.nl maken we de wandelschoen die bij jou past. We meten je voet, analyseren je lichaamsbouw en luisteren naar je klachten. Op basis daarvan maken we een wandelschoen op maat. Ook pijnvrij wandelen? Maak een afspraak!
Sportpodoloog Gert van den Berg
Gert van de Berg Sportpodoloog

De nieuwste aanwinst van Tecnica

Eén van de beste wandelschoen merken is Tecnica. Elk jaar komt het merk met een nieuwe collectie. De Forge wandelschoen is een revolutionair model. Het is voorzien van de C.A.S-technologie. Om de schoen zit een thermoplastische kap. Deze is volledig aan te passen naar jouw voet.

Sinds kort is de nieuwe Tecnica Forge 2.0 GTX uit. Deze wandelschoen biedt nóg meer stabiliteit dan zijn voorganger. De A/B-schoen is speciaal ontwikkeld voor vlak en licht heuvelachtig terrein. De perfecte wandelschoen voor het nieuwe seizoen.

Zet de eerste stap

Heb jij de juiste wandelschoenen?

Alle voordelen op een rijtje

  • De robuuste stootrand aan de voor- en zijkanten van de schoen beschermt je voet en de schoen. Het voorkomt slijtage. Ideaal om te wandelen in rotsachtig gebied.
  • De Gore-Tex voering maakt de schoen waterdicht én ademend. Je houdt in elke weersomstandigheid droge voeten.
  • De beschermende neuskap sluit veel beter om je voorvoet, dan zijn voorganger. Het model is bedoeld om je de ondersteuning te geven, die je voet nodig heeft.
  • De demping in de onderzool maakt wandelen veel comfortabeler. Gecombineerd met de Vibram buitenzool heb je goede grip op elke ondergrond.
  • De medium leest maakt deze wandelschoen geschikt voor de medium voetvorm. Een echte allrounder dus!
  • De thermoplastische kap om de schoen, kan aangepast worden op jouw voeten. We kunnen om je voet heen persen, door het materiaal te verwarmen.

(Tekst gaat verder onder de video)

Wandelschoenopmaat.nl - YouTube Video

Met de Tecnica Forge 2.0 GTX wandel je zo een eind weg. Benieuwd of deze schoen iets voor jou is? Maak een afspraak bij ons in de winkel en ontdek welke wandelschoen het beste bij jou past.

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong