Dit is de meerwaarde van een custom wandelzool

Wil je een custom wandelzool in je wandelschoenen? In dit artikel leggen we je uit waarom het belangrijk is om deze op maat te laten maken.

Wij helpen je op weg naar comfortabele kilometers
  • Ruim aanbod wandelschoenen voor elke voetvorm
  • Invididuele begeleiding
  • Wandelplezier garantie

Een goede wandelschoen heeft als taak de voet te beschermen, af te laten rollen en stabiliteit te geven. Iedere voet is anders waarbij het hielbeen naar buiten, recht of naar binnen kan staan.

Voet ondersteunende binnenzool

Hoe de stand van het hielbeen ook is, tijdens het bewegen draait bij iedereen de knie en heup naar binnen waardoor de schoen tijdens de afwikkeling naar binnen toe druk uitoefent. Dit wordt mediale druk genoemd.

Wij zijn erg voor een voet ondersteunende binnenzool, oftewel custom wandelzool. Dit is de reden: een voet ondersteunende binnenzool geeft meer stabiliteit aan de schoen en voorkomt veel torsie (wrijving) tijdens het lopen en dus veel problemen en uiteindelijk blessures.

Wij geven Wandelplezier Garantie®

Wij geloven dat wij jou kunnen helpen aan klachtenvrije wandeltochten. Daarom bieden wij je Wandelplezier Garantie.

Custom wandelzool

Een basiszool van een schoen is een stukje vilt dat alleen vocht opneemt maar verder geen ondersteuning biedt wanneer de voet naar binnen beweegt om te ondersteunen. Wij maken al custom op maat gemaakte wandelzolen vanaf €100,00.

Klanten geven ons een 5/5!
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was een hele fijne en leuke ervaring. Wat een kennis hebben deze mensen in huis. Dit is absoluut een aanrader!
Hendrike de Jong
Hendrike de Jong
H
5 Sterren
Hendrike de Jong
Normaal schrijf ik geen resenties, maar we zijn vandaag wel zo fantastisch geholpen bij de aanschaf van wandelschoenen. Dit was...
M
5 Sterren
Marcel Geurts
Waar vind je nog een zaak waar men nog zoveel passie en kennis van zaken heeft? Waar ze echt nog...
J
5 Sterren
J. v.d.V
Lekker op tijd, voor nieuwe skischoenen. Vandaag bijna 2 uur aandacht gekregen van de voet/schoenen-experts bij Van Den Berg Sport....
L
5 Sterren
Lisette
Mijn man en ik zijn gister - met zijn tweeën tegelijk - op een héle fijne, relaxte, deskundige, maar ook...
H
4 Sterren
Hans van Lunsen
Voor wandelaars een must om deze podoloog een naar je voeten te laten kijken. Prima advies en een passende schoen.
I
5 Sterren
Iris 't Hart
Voor het eerst wandelschoenen gekocht omdat ik intensiever wil gaan trainen voor meerdaagse en langeafstandswandelingen. Het was vrij druk, maar...
Bekijk alle reviews
Maak afspraak